Forretter

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 11
    • Matar ka Shorba – suppe (vegetar)
    • Opprinnelse: Nord- og Sør-India (fusion)
    • Bisque av grønne erter og kokosmelk, serveres med grønnsaks "pakora".
    Kr 90,-
  • 12
    • Sabzi ki Tikki (vegetar)
    • Opprinnelse: Nord-India ("gatemat")
    • Pannestekt grønnsaks-krokett med krydrede kikerter og mynte- & tamarind chutney.
    Kr 95,-
  • 13
    • Mirchwale Jhinga
    • Opprinnelse: Indokinesisk
    • Tigerreker wokket i søt chili-saus med kepaløk, paprika, ingefær og koriander.
    Kr 115,-
  • 14
    • Meen Pollichadu
    • Opprinnelse: Kerala, Sør-India
    • Lakseloin pannestekt med hvitløk, ingefær og vår Kerala-stilet masala blend.
    Kr 125,-
  • 15
    • Batakh Samosa
    • Opprinnelse: Kerala, Sør-India
    • Krydret andeconfit, potet, grønne erter fylt i sprøstekt smørdeig.
    Kr 120,-
  • 16
    • Meen Varuval
    • Opprinnelse: Tamil Nadu, Sør-India
    • Urtemarinert asiatisk havabbor, panert i rismel, lime, karriblader & rød chili.
    Kr 115,-
  • 17
    • Shahi Shikampuri Kabab
    • Opprinnelse: Hyderabad, Andhra Pradesh
    • Krydret karbonade av lam og ‘Channa' linser fylt med pikant mynte yoghurt.
    Kr 120,-

Tandoori hovedretter

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 21
    • Tandoori gems of Golconda
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • En sammensetning av "edle" kabab biter fra våre tandoori "gruver"
    Kr 235,-
  • 22
    • Murg Tikka
    • Opprinnelse: Punjab / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Benfrie biter av Landkylling marinert i yoghurt tilsatt krydder og urter.
    Kr 220,-
  • 23
    • Murg Lahsuni Tikka
    • Opprinnelse: Punjab / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Landkylling trukket i ("Carliston mild") grønn chilipepper- og hvitløksmarinade.
    Kr 225,-
  • 24
    • Sher-e-Hind Samundar
    • Opprinnelse: Nord-India
    • Tigerreker trukket i vår masala yoghurt med grønn chili, lime og mynte.
    Kr 235,-
  • 25
    • Amritsari Panch Poron Tikka
    • Opprinnelse: Punjab, Sør-India
    • Lammekjøtt marinert i yoghurt smaksatt med urter og vår "5-spice" masala blend.
    Kr 245,-
  • 26
    • Royal Imperial Tikka
    • Opprinnelse: Delhi / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Fasanbryst marinert i lettkrydret og kremet nøttemarinade, trukket med ristede sesamfrø.
    Kr 245,-
  • 27
    • Deccan Spiced Hiran Tikka
    • Opprinnelse: Marination, Sør-India
    • Dåhjort mørnet i yoghurt smaksatt med kokos, karri blader og "Karaikudi" masala.
    Kr 265,-

Fisk & Skalldyr

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 31
    • Meen Ghassi
    • Opprinnelse: Karnataka, Sør-India
    • Asiatisk havabbor kokt i pikant curry smaksatt med vår aromatiske ristede "ghassi masala".
    Kr 215,-
  • 32
    • Meen Moilee
    • Opprinnelse: Kerala, Sør-India
    • Asiatisk havabbor og tigerreker stuet i svakt krydret kokos kremet saus.
    Kr 215,-
  • 33
    • Royyala Vepudu Kari
    • Opprinnelse: Andhra Pradesh, Sør-India
    • Tigerreker pannestekt med hvitløk & karriblader, servert i rikt krydret curry i Andhra-stil.
    Kr 225,-
  • 34
    • Yeti Sukka
    • Opprinnelse: Karnataka, Sør-India
    • Tigerreker putret i fyldig kokos basert saus med hel rød chili og spisskummen.
    Kr 225,-

Fjærkre

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 41
    • Chettinadu Kozhi Kozhambu
    • Opprinnelse: Tamil Nadu, Sør-India
    • Kylling i karri i sør-indisk stil, smaksatt med vår aromatiske "Chettinad-masala".
    Kr 220,-
  • 42
    • Malabar Kozhi Masala
    • Opprinnelse: Kerala, Sør-India
    • Kylling i kokos basert masala saus, forsterket med sennep- og fennikelfrø.
    Kr 220,-
  • 43
    • Murg Lahsuni Kadai
    • Opprinnelse: Punjab / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Hvitløksmarinert kylling pannestekt i fyldig saus med løk og paprika.
    Kr 215,-
  • 44
    • Shahi Darbari Qoorma
    • Opprinnelse: Delhi / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Fasanbryst bresert i svakt krydret fløte- og nøttesaus.
    Kr 225,-
  • 45
    • Murg Tikka Masala
    • Opprinnelse: Punjab / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Marinert og grillet kylling i kremet masala-saus, med ristede cashewnøtter.
    Kr 199,-
  • 46
    • Punjabi Murg Curry
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Kylling kokt i løk & tomat curry, smaksatt med vår nykvernede "Punjabi" garam masala.
    Kr 199,-

Kjøtt & Vilt

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 51
    • Achari Gosht Curry
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Lam i tomatisert karri, toppet med aromatiske "pickles" krydder.
    Kr 235,-
  • 52
    • Adraki Gosht
    • Opprinnelse: Uttar Pradesh, Nord-India
    • Krydret lammegryte med løk og paprika, beriket med ingefær og koriander.
    Kr 235,-
  • 53
    • Hiran ka Salan
    • Opprinnelse: Uttar Pradesh, Nord-India
    • Grillet marinert dåhjort i kremet bladspinat saus med grønne erter & friske urter.
    Kr 255,-
  • 54
    • Veinchina Mamsam
    • Opprinnelse: Andhra Pradesh, Sør-India
    • Lam bresert i curry med hvitløk, sjalottløk og vår tørr ristede masala blanding.
    Kr 235,-
  • 55
    • Maan Kurma
    • Opprinnelse: Tamil Nadu, Sør-India
    • Grillet rein servert på krydret nøtte- og kokos saus, med østerssopp & valmuefrø.
    Kr 299,-

Vegetar

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 61
    • Kaikari Kuruma
    • Opprinnelse: Tamil Nadu, Nord-India
    • Blandede grønnsaker i kokos- og nøttesaus, smaksatt med "Chettinad masala".
    Kr 195,-
  • 62
    • Kadai Panir
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Panir sautert i fyldig saus med løk og paprika, garnert med korianderblader.
    Kr 195,-
  • 63
    • Palak Panir
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Panir surret i kremet løk- og spinatsaus smaksatt med urter og krydder.
    Kr 190,-
  • 64
    • Sabzi Kofta Curry
    • Opprinnelse: Delhi / Uttar Pradesh, Nord-India
    • Grønnsaks "kofta" servert i løk- og tomat basert curry saus.
    Kr 190,-
  • 65
    • Dal Makhni
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Svarte linser og røde bønner langtidskokt i kremet curry, smaksatt med ingefær og hvitløk.
    Kr 185,-
  • 66
    • Chana Masala
    • Opprinnelse: Punjab, Nord-India
    • Fyldig kikertgryte med løk, tomater, ingefær og vår egen garam masala blanding.
    Kr 185,-

Brød & Tilbehør

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 81
    • Kheera Raita
    • Yoghurt med agurk, paprika, koriander og spisskummen.
    Kr 59,-
  • 82
    • Vengayam Pachadi
    • Yoghurt med potet, rødløk, karri blader og ristede sennepsfrø.
    Kr 69,-
  • 91
    • Tandoori Nan
    • Gjæret brød.
    Kr 39,-
  • 92
    • Peshawari Nan
    • med nøtter, rosiner og kokos.
    Kr 59,-
  • 93
    • Videsi Cheez Nan
    • med blåmuggost.
    Kr 69,-
  • 94
    • Khumb & Piaaz Nan
    • med sautert sopp og løk.
    Kr 55,-
  • 95
    • Lahsun & Dhaniya Nan
    • med hvitløk og koriander.
    Kr 49,-
  • 96
    • Tandoori Roti
    • Ugjæret brød.
    Kr 35,-

Desserter

Tradisjonsrike indiske regionale retter

  • 101
    • Reshmi Lychee
    • Opprinnelse: -
    • Frisk yoghurt (økologisk fra Røros Meieri) fromasj smakstilsatt med lychee og tahiti vanilje (tahitensis), toppet med lychee coulis, serveres med vår egen frukt chaat.
    Kr 90,-
  • 102
    • Mango Mania
    • Opprinnelse: -
    • 5-spice masala krydret mango kompott, med en fyldig og kremet mango- og mandel custard, garnert med ristede og karamelliserte pistasjnøtter og mandler.
    Kr 90,-
  • 103
    • Gulabi Chakalet Kulfi
    • Opprinnelse: -
    • Vår hjemmelagde kulfi er smakt til med "gulkhand" (ekstrakt av roseblader) og mørk sjokolade (Guanaja). Serveres med krydder marinert appelsin.
    Kr 95,-
  • 104
    • Desi Videsi Fusion
    • Opprinnelse: -
    • Deilig fudge brownie, med hvit sjokolade "ganache" som er tilsmakt med finmalt stjerneanis, serveres med yoghurtis.
    Kr 99,-